JAECOO Yetenekleriyle Kalpleri Fethedecek!

Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanan Çinli otomotiv markası JAECOO, Türk tüketicilerle buluşmak için gün sayıyor. Bu kapsamda JAECOO, start vermeye hazırlandığı marka lansman süreciyle Türkiye’de sunacağı ürün ve hizmetleri kamuoyuna duyuracak. Türkiye tanıtım etkinliklerinde markanın ilk üst düzey arazi SUV modeli JAECOO 7 de yakından tanıtılacak. Ayrıca bu kapsamda JAECOO'nun üst yönetimi Türkiye'ye yönelik gelecekteki stratejik planlarını da açıklayacak. JAECOO'nun küresel genişlemesi açısından stratejik bir pazar olan Türkiye, marka için çok önemli bir konumuna sahip. JAECOO 7 modeli ise JAECOO'nun Türkiye pazarındaki faaliyetlerinin merkezini oluşturuyor.


Çinli otomotiv markası JAECOO, Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda JAECOO, dikkat çekici bir marka lansman süreciyle bu yaz Türkiye pazarına giriş yapacak. Ayrıca JAECOO'nun ilk üst düzey arazi SUV modeli JAECOO 7’de ön planda olacak. JAECOO, 'Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine' marka felsefesine bağlı kalarak, Türkiye’nin Off-Road pazarında hem marka hem de teknoloji açısından yeni bir senaryo inşa edecek.


JAECOO 7 Modeli Markanın Türkiye’deki Temelini Oluşturacak 


JAECOO'nun Türkiye'deki marka lansman sürecinde üç ana başlık üzerine yoğunlaşılacak. Bunlardan ilki, “Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesinde” felsefesiyle ürünlerin cazibesini yansıtan JAECOO 7 modelinin ön tanıtım süreci olacak. Benzersiz ve Off-Road tasarım estetiğine sahip tasarımı, güçlü Off-Road teknik becerileri, mükemmel güvenlik donanımları ve gelişmiş akıllı teknolojisi ile JAECOO 7, geçtiğimiz yılın nisan ayında farklı pazarlarda satışa sunulmasının ardından dünya genelinde 20’nin üzerinde ülke ve bölgede bilinirlik kazandı. JAECOO'nun küresel genişlemesi açısından stratejik bir pazar olan Türkiye, marka için çok önemli bir konuma sahip. JAECOO 7 modeli ise JAECOO’nun Türkiye pazarındaki faaliyetlerinin merkezini oluşturuyor.


Olağanüstü Keşiflerin Gücünü Yansıtıyor


JAECOO, start almaya hazırlanan marka lansmanında JAECOO 7'nin üstün özelliklerini ve ürünlerinin gücünü kamuoyuna aktarmaya devam edecek. Üst düzey bir arazi SUV’u olan JAECOO 7, JAECOO'nun Ar-Ge ve üretim becerilerini ve özellikle arazideki teknik gücünü tam olarak gözler önüne seriyor. JAECOO 7, yol koşullarına göre ayarlanabilen ve kum, çamur ve diğer arazi sürüş modlarına geçerek karmaşık sürüş senaryolarında üstün sürüş deneyimi sağlayan Tüm Zeminlerde Akıllı Sürüş Sistemi (ARDIS) ile donatılmış durumda.


JAECOO Türkiye’deki Off-Road Dünyasında Yeni Bir Dönem Başlatıyor 


Marka lansman sürecinde JAECOO'nun üst yönetimi Türkiye'ye yönelik gelecekteki stratejik planlarını da açıklayacak. JAECOO, yenilikçi teknoloji ve marka inovasyonu ile Türkiye ve Avrasya pazarında ürün, teknoloji, bayi ağı ve tüm değer zincirinin uygulanmasını hızlandıracak ve Türkiye'nin modern Off-Road çağına girmesine yardımcı olmak için ortaklarıyla iş birliği yapacak.
JAECOO, benzersiz marka değerleri ve önermeleriyle Türk kullanıcılara yeni bir Off-Road deneyimi yaşatmak için gün sayıyor. Marka lansmanını dört gözle bekleyen JAECOO, Türkiye pazarında güçlü bir off-road hissi yaratmayı ve kullanıcılara daha fazla sürpriz ve olasılık getirmeyi hedefliyor.


JAECOO Hakkında


Tamamen yeni bir Off-Road markası olan JAECOO, isminde Almanca “Jäger” yani Avcı kelimesi ile İngilizce “Cool” yani “Havalı” kelimelerinin birleşiminden ilham alıyor. Bu birleşim, hem Off-Road hem de şehir kavramlarını bir araya getirirken, iddialı ve cesur bir keşif algısı üreten zarif bir tarz ve kalite vurgusu yaparken, “Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine” marka felsefesine bağlı kalıyor. JAECOO, gelişmiş 4- çeker performansı, dikkat çekici güvenlik özellikleri ve yenilikçi akıllı teknolojilerle yeni şehirli Off-Road trendine öncülük ederken, kendini yenilikçi çözümlere ve atılımlara adamış durumda. Lüksün genlerini miras alan bu araç, İngiltere, Almanya ve diğer ülkelerdeki deneyimli tasarım ekiplerinin bilgi birikimini ve işçiliğini harmanlayarak şehir içi Off-Road SUV dünyasında tamamen yeni bir standart belirliyor. JAECOO, gelecekte üstün kalite ve şehir hayatından ödün vermeyenlere daha konforlu ve daha çevre dostu bir seyahat deneyimi sağlamak üzere, tüm yol becerilerini yeni enerji çözümleriyle birleştirerek, daha verimli ve çevre dostu bir arazi performansı yaratacak ve böylece sürdürülebilir kalkınma kavramını aktif olarak destekleyecek.

JAECOO’nun Yeni Enerjili Ürünlerini Keşfedin!

Yeni enerji çağına öncülük eden JAECOO, 25 Nisan’da Çin’in başkenti Pekin’de başlayan 2024 Pekin Ulu...
20/05/2024

JAECOO 7 ARDIS ile Arazide Engel Tanımıyor!

JAECOO 7 İLE ARAZİ SÜRÜŞLERİNİ KOLAY VE EĞLENCELİ HALE GETİRİYOR! Çinli otomotiv üreticisi JAECOO...
20/05/2024

Update cookies preferences